Gratis verzending vanaf 79 EUR  ACTIE 5% lentekorting - gebruik de code 'Primavera' bij afrekenen!  Gratis 500ml bakken&braden olijfolie bij aankoop vanaf 55 EUR!

Pesto van daslook

Pesto van daslook
Zelf pesto van daslook maken is niet moeilijk. Een lekkere pesto te gebruiken als pastasaus, smeersel of als pittige topping voor vlees en vis.

Ricotta met honing, olijfolie en beetje zout

Ricotta met honing, olijfolie en beetje zout
Een verrassende combinatie van riscotta, honing en olijfolie als starter of afsluiter van je dag!

Frisse citroen-zure roomsaus met Ulidea Black Olive Dust

Frisse citroen-zure roomsaus met Ulidea Black Olive Dust
Een anders dan anders sausje om je groenten, vis, gehaktballen of salades op smaak te brengen. 

Crème van aspergesoep met olijfolie en spekrolletje

Crème van aspergesoep met olijfolie en spekrolletje

Een Vlaamse klassieker net iets anders…

Vergezeld van enkel kleine schijfjes Tiroler Speck, wat zuurdesemboord, enkele blaadjes bladpeterselie, en een scheutje olijfolie wordt dit een echte topper.

Salade met aardbeien en Ulidea | Black olive dust

Salade met aardbeien en Ulidea | Black olive dust

Een eenvoudige salade en toch verrassend voor de zomerse dagen.

Nu de aardbeienseizoen gestart is, is elke tip om dit in gerechten te gebruiken eer dan welkom! Een zomerse salade met geitenkaas, aardbeiden en afgewerkt met groene groenten. Denk aan spinazie, muntblaadjes, eventueel wat romanesco sla.

Torta al limone

Torta al limone

Een luchtige taart met citroengeur en -smaak: zo maak je hem!

In deze wintermaanden, vooruitijkend en verlangend naar de lente, is het wel fijn om een taart te maken met frisse zomergeuren. Een gezonde, lichte en zachte cake met een smaak waar iedereen van zal houden!

Pre-loader