Gratis verzending vanaf 79 EUR (BE)  Schrijf je in op nieuwsbrief en ontvang 5% korting!  Vragen? Ik geef je graag advies !
,

- Producent: Accademia Olearia
- Regio: Sardegna


"L'origini del gusto"

Territorium, familie en passie maken de smaak van onze extra olijfolie van eerste persing uniek.

Het verhaal van de familie Fois overspant vier generaties olijventelers, waarin zij zich steeds hebben laten leiden door de sterke waarden die hen binden aan dit land en dit beroep. Alles wat wij sinds 1890 hebben gedaan, was erop gericht dit natuurlijke erfgoed dat zij besloten hebben te beheren, te valoriseren.

Azienda Agricola Fois is in 1890 in Alghero, in het noordwesten van Sardinië, opgericht en exploiteert haar eigen 230 ha olijfgaarden met 25.000 olijfbomen, op het platteland rond Alghero, in een ideale omgeving voor de olijventeelt met een gematigd klimaat dat wordt verzacht door de nabijheid van de zee.

Familie Fois Alghero Accademia Olearia

Vandaag wordt de boerderij met toewijding en passie rechtstreeks beheerd door Giuseppe Fois en zijn familie, die alle verwerkingsfasen volgen, van de teelt van de olijven tot de verwerking ervan tot extra olijfolie van eerste persing van hoge kwaliteit.

Moderne productie- en verkoopsfacileiten, met bijzondere aandacht voor ecologie en duurzaamheid, vervolledigen dit plaatje.

Momenteel is Accademia Olearia de grootste producent van gecertificeerde "Sardegna DOP" extra vergine olijfolie op het eiland en heeft zij de leiding over de productie van deze unieke Sardijnse DOP.

Als Sardijnse topper terecht door Flos Olei bekroond met een score van 98 in haar editie 2022.

Producten van Accademia Olearia

Om je vingers bij af te likken

Gran Riserva Giuseppe Fois
Populair
Nieuw
Pre-orderen
Uitverkocht

: Niet in voorraad

Product Type: Olio extravergine

Verkoper: Accademia Olearia

Deze groene, fruitige extra vergine olijfolie vertegenwoordigt de hoogste kwaliteit uitgaande van Accademia Olearia. Overladen met diverse prijzen van toonaangevende tijdschriften en wedstrijden. In beperkte hoeveelheden geproduceerd door selectie op bepaalde olijfgaarden van specifieke cultivars. De oogst vindt plaats wanneer...

€ 8,50€ 5,90
Inclusief BTW
100 ml
250 ml
500 ml
2021 - 2022
Sardegna
Biologico DOP Sardegna
Populair
Nieuw
Pre-orderen
Uitverkocht

: Niet in voorraad

Product Type: Olio extravergine

Verkoper: Accademia Olearia

  De biologische extravergine olijfolie DOP Sardegna staat voor de combinatie van biologische teelt, de gegarandeerde kwaliteit, en topkwaliteit van de familie Fois. Bio DOP wordt verkregen uit olijven, hoofdzakelijk van de cultivar Bosana, die worden geoogst bij het begin...

€ 22,50€ 17,50
Inclusief BTW
500 ml
2021 - 2022
Sardegna
Pre-loader