Gratis verzending vanaf 79 EUR (BE)  Schrijf je in op nieuwsbrief en ontvang 5% korting!  Vragen? Ik geef je graag advies !

Foodpairing

Foodpairing advies 

een inzet van olijfolie als meerwaarde in je culinaire beleving

Met de gepaste kwaliteitsvolle olijfolie je gerechten nog meer tot expressie doen komen. Of een totaalbeleving aanbieden aan je gasten met een keuze van olijfolieën.

Als extra smaakmaker bij gerechten (denk aan salades, carpaccio, ...) of in een dipkommetje met wat brood, olijfolie is steeds een uitmuntende gezel om de smaken op hoog niveau te brengen.

Serveer je gasten bij verwelkoming aan tafel wat lekker (Italiaans) brood met een kommetje olijfolie, vers uitgeschonken uit de fles, met een woordje toelichting over de herkomst en smaak. Je zal je gasten onmiddellijk mee hebben in hun restaurantbeleving!

Net zoals wijn heeft ook olijfolie een enorme verscheidenheid, van frisgroene geur tot een rijpfruitgeur, toetsen van grassen, kruiden, amandelen, ...

Verschillende bereidingen vragen (soms) om verschillende olijfolieën. Interesse om deze verscheidenheid te leren kennen?

Uiteraard lever ik ook graag de olijfolie voor gebruik in de keuken.

 

Contacteer mij over de mogelijkheden, ik informeer je graag via mail, telefoon of de contactpagina.

 

+32 475 614 331 - guy@frantoiani.be

 

Pre-loader