Gratis verzending vanaf 79 EUR (BE)  ACTIE gratis verzending bij 19 EUR aan olijfolie voor bakken en braden  Op zoek naar passend geschenk?
,

- Producent: Galateo&Friends
- Regio: Liguria

"Il buono racchiuso nel bello"

Galateo & Friends zag het licht in 2002 in Arma di Taggia (Ligurië). Het bedrijf produceert Ligurische extra vergine olijfolie van Taggiasca olijven.

Naast olijfolie produceert Galateo & Friends ook balsamicoazijn, wijnazijn, specerijen en een selectie van Italiaanse specialiteiten. Motto van dit eigenwijze bedrijf? "Il buono racchiuso nel bello" (het goede, gevat in het mooie).
Galateo&Friends gaat voluit voor traditionele, heerlijke Italiaanse smaken in prachtige, vernieuwende verpakkingen. Het is het geesteskind van Marco Bonaldo. Alle flessen zijn originele ontwerpen, exclusief voor Galateo & Friends. Ze doen denken aan oude aluminium blikjes maar met een eigentijdse twist.

Het innovatieve Galateo & Friends gaat voluit voor samenwerkingen met ontwerpers, stylisten, internationale chef-koks, bloggers, architecten en hotels uit de hele wereld. De rode draad die door het hele bedrijf loopt, is zonder twijfel: goede smaak.

Producten van Galateo&Friends

Om je vingers bij af te likken

"1" Assolò
Populair
Nieuw
Pre-orderen
Uitverkocht

: In stock (7 producten)

Product Type: Voor sauzen bakken en braden

Verkoper: Galateo&Friends

Een uitzonderlijke extra vergine Taggiasca olijfolie, afkomstig uit een klein, gunstig gelegen en zonnig gebied in West-Ligurië. Het is een zeer zeldzame olijfolie, die af en toe wordt geproduceerd in jaren waarin de rijpheid van de olijven, in de hoogst...

€ 4,90
Inclusief BTW
500 ml
2020 - 2021
Liguria
Pre-loader