Een abonnement voor mezelf

Tweemaandelijks een heerlijke ontdekkingstocht aan huis geleverd

Stel je voor: om de twee maanden twee nieuwe uitmuntende Italiaanse extravergine olijfolies om te ontdekken, thuisbezorgd. Steeds verschillende regio’s en cultivars zodat je na een jaar een mooi scala van olijfolies geproefd hebt… Deze smaakverkenning doorheen het Italiaanse schiereiland is hét cadeau bij uitstek voor echte foodies en fijnproevers. En voor jezelf, perché no?

Teken in op een van onze fijnproeversabonnementen en verzeker je van een smaakvolle afwisseling! Je hebt de keuze uit 2 abonnementen:

  •  Piccolo: tweemaandelijks 2 heerlijke olijfolies in flesjes van 100ml
  •  Grande: dezelfde olijfolies in flesjes van 250ml

Elke twee maanden krijg je een herinnering toegestuurd met een betalingsverzoek. Zodra de betaling hiervoor door mij ontvangen is, worden de producten aan jou toegestuurd. Geen contract, dus geen kleine lettertjes. Enkel elke twee maanden de kans op een nieuwe ontdekking!

Verzendkosten zitten reeds inbegrepen in de abonnementsprijs.

Wil je dit als geschenk aan iemand geven, kijk dan hier.

Wil je dit graag als geschenk geven aan iemand?

Wil je graag een abonnement geven aan iemand? Kies dan voor een abonnement als geschenk. Geef aan of je voor Piccolo of Grande gaat, hoeveel leveringen je wilt en of je ook een gift card wenst.

De gift card wordt naar jouw adres verzonden zodat je deze kan afgeven aan de begunstigde als cadeau (je kan je eigen adres ingeven bij de betaling).