Leveren en verzenden

Je hebt als private consument of beroepsmatig koper via de website de keuze uit de volgende leveropties met de hieronder vermelde voorwaarden:

  1. Standaard pakketverzending via onze partner DPD
  2. Gratis ophalen bij Frantoiani
  3. Gratis levering

Elke levering wordt met de grootste zorg behandeld, en zorgvuldig verpakt met het nodige beschermingsmateriaal, allen maximaal gemaakt van recycleerbaar materiaal (karten en papier). Geen plastic of isomomateriaal dat je naar het contaoinerpark dient te brengen.

Niettemin kunnen wij niet instaan voor onze partners in dit verzendproces. Mocht er iets voorvallen waarmee je niet gelukkig bent, spreek me dan zeker hierover aan!

Standaard pakketverzending via DPD

Een zeer flexibele verzendpartner waarbij je tot relatief kort voor de voorziene levering nog aanpassingen kan doen, en waarbij je perfect op de hoogte gehouden wordt van het vermoedelijke leveringsmoment (Predict service).

DPD Fresh/Dry draagt bijzondere aandacht voor de verzending van gevoelige voedingswaren. DPD Home de meest flexibele qua leverdata.

Meer info over deze Predict service van DPD vind je hier.

Voor deze verzendservice binnen België wordt een kost van 5,90 EUR aangerekend bij je koopproces. Vanaf een bedrag van 99 EUR inclusief btw nemen wij deze verzendkost op ons.

Voor verzendingen naar het buitenland wordt een kost van 9,96 EUR (Nederland) of 11,90 (Duitsland) of 9,96 EUR (Luxemburg) aangerekend. Vanaf een bedrag van 149 EUR inclusief btw nemen wij deze verzendkost op ons.

Gratis ophalen bij Frantoiani

De mogelijkheid bestaat erin om af te halen bij Frantoiani in Lier. Dit kan na afspraakbevestiging. Breng je bevestigingsmail mee wanneer je de bestelling komt ophalen.

Tijdens de openingsuren kan elke bestelling ook afgehaald worden in de Frantoiani winkel in Mechelen. Dit ook na bevestiging zodat jouw bestelling zeker aanwezig is ter afhaling.