Producent: Kohl
Regio: Trentino

Frantoiani - Olijfolies uit Trentino

Bergappelsap - 100% natuurlijk sap - hoogste appelgenot

Het zuiden in het hart, de bergen in de ziel. Bijna nergens anders zijn het zuiden en het noorden zo nauw met elkaar verbonden, bijna nergens anders zijn die twee zo aanwezig als in Zuid-Tirol. Energieke kracht, serieuze mensen en een land dat goede dingen voortbrengt. Gecombineerd met levensvreugde en plezier en vergezeld van een vleugje moed en de lichtheid van het zijn.

De plek waar een idee werd geboren: appels behandelen als wijn. Dezelfde zorg en aandacht besteden aan het sap – en dus aan de smaak van ons land – op zijn reis van de boom naar het glas. En een frisse blik en visie geven aan iets dat al bestaat. Eén ding weten we zeker: Hier op de Ritten, in het hart van Zuid-Tirol, is de beste plek om unieke appelsappen te maken. Ga met ons mee op onze zoektocht naar nieuwe werelden van genot.

De appelsappen van Kohl mountain worden zorgvuldig gepasteuriseerd voor een lange houdbaarheid, maar bevatten geen bewaarmiddelen, additieven of toegevoegde suiker. Ze bevatten ook geen dierlijke ingrediënten of genetisch gemanipuleerde producten. De appelsappen van Kohl mountain dragen ook het V-label van de Europese Vegetarische Unie.