Producent: Quattrociocchi
Regio: Lazio

Frantoiani - Olijfolies uit Trentino

"Dal 1888, una storia dal sapore antico"

Sinds 1888 wijdt de familie Quattrociocchi zich aan de olijfbomenteelt. In de loop der jaren heeft zij deze passie doorgegeven en de traditie volledig in ere gehouden.

De boerderij, die nog steeds het woonhuis is van de familie Quattrociocchi, is gelegen tussen eeuwenoude olijfbomen. Nog steeds volgens de beste traditie produceert Americo Quattrociocchi, kleinzoon van de stichter, zijn olijfolie en promoot deze op de vele internationale markten en events. Met veel succes!

In de loop van de tijd heeft de onderneming haar horizon verruimd en heeft het ook andere producten in zijn productengamma opgenomen, zoals olijven, pesto’s, in olijfolie opgemaakte groenten, maar ook jam en honing, waarbij zij uiteraard enkel ingrediënten van de hoogste kwaliteit gebruiken.

Iedereen die deze eerlijke producten proeft, proeft tegelijk een stukje van hun land, halverwege tussen Rome en Napels aan de kust gelegen, vlakbij het Parco Nazionale del Circeo.

Americo Quattrociocchi s één van de weinige olijfboeren in de Hall of Fame van Flos Olei. Jarenlang met topscores en dit jaar wederom 100/100 in Flos Olei 2022 voor de Olivastro, dan is deze erkenning verdiend!