Gratis verzending vanaf 79 EUR (BE)  Schrijf je in op nieuwsbrief en ontvang 5% korting!  Vragen? Ik geef je graag advies !

Olijfolie proeverij

Boek een Tasting & Foodpairing Experience 

een introductie in de verscheidenheid in Italiaanse olijfolies

Wil je olijfolie leren proeven, een introductie in de verscheidenheid in Italiaanse olijfolies ervaren en bijleren over foodpairing? Boek dan een tasting experience. Je hebt absoluut geen voorkennis nodig, wel veel zin om je te verdiepen in de rijke smaak van olijfolie.

Tijdens de proeverij neem ik je mee in het Italiaanse olijfolielandschap. Je komt te weten hoe olijfolie gemaakt wordt en hoe je de verschillende bewoordingen op een etiket moet interpreteren. Verder leg ik je uit hoe je olijfolie beoordeelt en proeven we 6 verschillende olies. De tasting is een ideale manier om je eigen geur- en smaakvoorkeur te leren kennen. En zo vind je ook makkelijker je weg in mijn assortiment.

Wil je een stapje verder, en olijfolieën uitproberen met een foodpairing experiment? Met hartige en zoete hapjes, soms klassiek, soms verrassend, verkennen we de unieke waarde van olijfolie als smaakversterker van je gerechten.

Lijkt het je leuk om dit met jouw gezelschap te ervaren? Neem contact met me op voor een olijfolieproeverij met food experience op maat. Ik voorzie de nodige attributen (proefglazen, degustatiebordjes, ...), ingrediënten en uiteraard de olijfolieën. Samen maken we er een gezellig en leerrijk moment van in mijn experience store te Mechelen!

Desgevallend kan dit na afspraak ook op locatie georganiseerd worden.

tastingtasting

 

Periodiek organiseer ik een publiek toegankelijke tasting met open inschrijving. Eenzelfde aanpak, maar met individuele inschrijving.

Hier vind je de geplande events en kan je je ineens aanmelden.

 

Via sociale media en de nieuwsbrief blijf je ook op de hoogte van nieuwe geplande open tastings.

Je kan alvast meer info over deze tastings vragen via mail, telefoon of de contactpagina. Ik informeer je graag!

 

+32 475 614 331 - guy@frantoiani.be

 

Pre-loader