Gratis verzending vanaf 79 EUR  ACTIE 5% lentekorting - gebruik de code 'Primavera' bij afrekenen!  Gratis 500ml bakken&braden olijfolie bij aankoop vanaf 55 EUR!

Olijfolie proeverij

Boek een Tasting Experience 

een introductie in de verscheidenheid in Italiaanse olijfolies

Wil je olijfolie leren proeven, een introductie in de verscheidenheid in Italiaanse olijfolies ervaren en bijleren over foodpairing? Schrijf je dan in voor een tasting experience. Je hebt absoluut geen voorkennis nodig, wel veel zin om je te verdiepen in de rijke smaak van olijfolie.

Tijdens de proeverij neem ik je mee in het Italiaanse olijfolielandschap. Je komt te weten hoe olijfolie gemaakt wordt en hoe je de verschillende bewoordingen op een etiket moet interpreteren. Verder leg ik je uit hoe je olijfolie beoordeelt en proeven we 6 verschillende olies. De tasting is een ideale manier om je eigen geur- en smaakvoorkeur te leren kennen. En zo vind je ook makkelijker je weg in ons assortiment.

Lijkt het je leuk om dit met jouw gezelschap bij je thuis te organiseren? Neem contact met me op. Ik breng de nodige attributen (proefglazen, degustatiebordjes, ...), ingrediënten en uiteraard de olijfolieën mee. Samen maken we er een gezellig en leerrijk moment van!

tastingtasting

 

Bij een online tasting experience krijg je alles op voorhand toegestuurd: de nodige samples met bewaarinstructies, proefbekertjes, notitieformulier, een (kleine) lijst van benodigdheden hierbij. Met een beperkte groep gaan we dan op verkenning.

Je kan hiertoe aansluiten bij een van de geplande momenten.Via sociale media en de nieuwsbrief hou ik je op de hoogte van geplande open tastings.

Via deze link kan je je plekje boeken op een van de volgende online proeverijen.

Je kan alvast meer info over deze tastings vragen via mail, telefoon of de contactpagina. Ik informeer je graag!

 

+32 475 614 331 - guy@frantoiani.be

 

Pre-loader