Gratis verzending vanaf 79 EUR (BE)  Schrijf je in op nieuwsbrief en ontvang 5% korting!  Vragen? Ik geef je graag advies !
,

- Producent: Paolo Cassini
- Regio: Liguria

"Uno degli ultimi produttori veri che ci sono in Liguria"

Olijfolie is de grote passie van Paolo Cassini geworden: van het telen van olijven, tot het snoeien, van het draaien van de molen tot het proeven van de olie.

Zijn hoofddoel is een product te creëren dat tot de top van de Taggiasca-variëteit behoort, verkregen door de grootste zorg te besteden aan de hele productie- en verwerkingsketen: een doel dat telkenjare bereikt wordt, zoals blijkt uit de vele prijzen en erkenningen, onder meer van prestigieuze nationale en internationale tijdschriften.

De familie Cassini heeft 12 ha Taggiasca olijfgaarden verspreid over de gemeentes Isolabona en Dolceaqua, een vallie in buurt van San Remo en Ventimiglia dichtbij de Franse grens.

Een eigen olijfmolen, een nieuwbouw voor opslag, bottelen en voorraad, vervolledigen het verhaal van deze nog echte olijfolieproducent.

Erkend door Flos Olei als een topproducent met een score van 98 (in 2022 editie), een score die Paolo reeds jarenlang op dit nieveau weet te houden. 

Producten van Paolo Cassini

Om je vingers bij af te likken

Extremum
Populair
Nieuw
Pre-orderen
Uitverkocht

: In stock (21 producten)

Product Type: Olio extravergine

Verkoper: Paolo Cassini

Een uitmuntende Taggiasca olijfolie, die zich telkenjare tot de top van mediumfruitige olijfolieën kroont. Geurend naar groen fruit, met toetsen van artisjok, aroma's van kruiden, grassen en olijfbladeren. Medium sterk van smaak, met de gekende frisheid van Noord-Italiaanse olijfolieën, toetsen...

€ 16,00
Inclusief BTW
250 ml
500 ml
2021 - 2022
2022 - 2023
Liguria
Pre-loader