Gratis verzending vanaf 79 EUR  ACTIE 5% lentekorting - gebruik de code 'Primavera' bij afrekenen!  Gratis 500ml bakken&braden olijfolie bij aankoop vanaf 55 EUR!
,

 

- Producent: Evo Sicily
- Regio: Sicilia


"Produrre olio EVO è un'arte. Il nostro segreto?
Passione per il nostro lavoro e cura dei dettagli!"

Carmen en Giusy, twee vrouwen, twee moeders, met elkaar verbonden door hun passie en liefde voor olie en wijn. Embrace is ontstaan uit de wens de juiste waarde te geven aan een product dat rijk is aan deugden en een bron van welzijn, en dat in staat is een uniek land in de wereld te interpreteren en te vertellen: Sicilië, een eiland dat door de eeuwen heen verschillende volkeren en culturen in een overweldigende omhelzing heeft verwelkomd.

Een sterke verwijzing naar de oorsprong en de geschiedenis, ons overgeleverd door onze grootouders, een grondige studie van de sector en de voortdurende uitdaging om te innoveren hebben ons ertoe gebracht een extra olijfolie van eerste persing van topkwaliteit te creëren die alle kenmerken van dit prachtige gebied omvat.

Bekroond met een terecht mooie score van 86 in Flos Olei.

Embrace Evo Sicily olive trees 

Producten van Evo Sicily

Om je vingers bij af te likken

Embrace
Populair
Nieuw
Pre-orderen
Uitverkocht

: In stock (12 producten)

Product Type: Olio extravergine

Verkoper: Evo Sicily

Een unieke olijfolie, een monocultivar Nocellara del Belice, die de perfecte samensmelting van milieu, teelt en transformatie van de vrucht tot uitdrukking brengt in een olie die alle organoleptische kenmerken van een cultivar met een lange Siciliaanse traditie tot hun recht...

€ 6,00
100 ml
200 ml
500 ml
Gift box voor 200 ml fles
Gift box voor 500 ml fles
2021 - 2022
Sicilia
Pre-loader